BlackStar * ♥.•Admin•.♥
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 30 Nerden : Saanee xD
| Konu: Duman .. II Paz Tem. 05, 2009 9:46 pm | |
| AMAN AMAN ..
nereye gider başını alıp sorarsın kim bilir durmadan nasıl susarsın bilmeden boşuna atıp tutarsın su gibi akıp geçer zaman
gezdin tozdun aman aman aman sazdın sözdün aman aman aman giderek üzdün bizi zaman(2x)
yazdın çizdin aman aman incecik izdin aman aman sıraya dizdin bizi zaman(2x)
hep kaçıp yeni bir adım atarken dibine kadar çileye batıp çıkarken içine atıp atıp yoluna basıp Giderken su gibi akıp geçer zaman gezdin tozdun aman aman aman sazdın sözdün aman aman aman giderek üzdün bizi zaman(2x)
yazdın çizdin aman aman incecik izdin aman aman sıraya dizdin bizi zaman(2x) ...
BU ASK BENI YORAR ..
şarkılar, o şarkılar övünmek zor, ölüm çok zor o an gelir sancılar dayanmak zor, durulmaz
ellerimde kan, dilimden akar kime ne, banane bu aşk beni yorar elimde kan, dilimden akar kime ne, banane bu aşk beni yorar
sayfalar, o sayfalar kapanmazlar, silinmezler her an içimi parçalar okunmazlar, yakışmaz
ellerimde kan, dilimden akar kime ne, banane bu aşk beni yorar elimde kan, dilimden akar kime ne, banane bu aşk beni yorar ...
BELKI ALISMAN LAZIM ..
orada bir adam var adamın içi dapdar beyni başı patlar kendinden geçer... onu bunu bilmez bildiğini görmez görmeden inanmaz kendinden geçer...
yeter... yeter...
yalnız mı kaldın? bir tek sen mi varsın? yalnız mı kaldın? belki alışman lazım bu yalnızlığa belki katlanman lazım...
orada bir kadın var kadının içi dapdar beyni başı patlar kendinden geçer... onu bunu bilmez görmeden inanmaz kendinden geçer...
yeter... yeter...
yalnız mı kaldın? bir tek sen mi varsın? yalnız mı kaldın? belki alışman lazım bu yalnızlığa belki katlanman lazım... ...
ELIMDEKI SAZ YETER CANIMA ..
cebim delik basim acik icim ferah sazim yanik en guzeli senin olsun en yucesi sana kalsin ask olsun gozun doysun
haykirmak icin kudretim senin olsun kudurmak icin sohretinde olsun saldirmak icin servetim senin olsun yalvarmak icin allahim senin olsun
benim icimdeki ask elimde ki saz elimde ki saz icimde ki ask icimde ki ask elimde ki saz elimde ki saz yeter canima ...
HABERIN YOK OLUYORUM ..
Bakma bana öyle derin Işim olmaz senle benim Hiç bu kadarsevilmedin Gözlerinden okuyorum Haberin yok ölüyorum
Sorma bana nerelisin Ne içersin ne giyersin Derdim sana derman olsun Ben gönülden okuyorum Haberin yok ölüyorum
Azdı yine deli gönül Üzerine geliyorum Geçti yine boş bir ömür Gözlerinden öpüyorum Haberin yok ölüyorum
Haberin yok ben ölüyorum Sen gelirken ben gidiyorum Dermanım yok ben ölüyorum Ayrılırken ben içiyorum ...
KIRMIS KALBINI .. xD
Kahpe dölün soyu Ele vermiş seni Nice yıllar boyu Kırmış kalbini
Aynı yolun eri Çekemezmiş seni Gördüğünden beri Kırmış kalbini
Yolun ardına bakmadık yorulmadık Bak hala burdayız Belki delirdik de delirdik Bak hala burdayız Biz neler içtik neler yedik Bak hala burdayız Sen hiç üzülme hiç ağlama Bak hala burdayız ...
HALIMIZ DUMAN ..
Giderek dağı,duvarı aştık, Yardan uzak aleme daldık, Aman aman çaresiz kaldık, Halimiz Duman amaaaan...
Giderek kanımız zehir dolmuş, Yoldan çıkan kurda yem olmuş, Dost dediğin kalbini soymuş, Halimiz duman amaaan Halimiz duman amaaan
Nerde yaşarsan yaşa babaam, Sevgi,aşk heeepsi yalaaan, Giderek dağı,duvarı aştık, Yardan uzak aleme daldık, Aman aman çaresiz kaldık, Halimiz Duman amaaaan...
Nerde yaşarsan yaşa babaam, Sevgi,aşk heeepsi yalaaan Giderek kanımız zehir dolmuş, Yoldan çıkan kurda yem olmuş, Dost dediğin kalbini soymuş, Halimiz duman amaaan Halimiz duman amaaan Halimiz duman amaaaaan... ...
HAYATI YASA .!
bir adım attın karanlıktan dünyaya düşünmeden sattın ruhunu bir yalana bin çile çektin ömrünün her anında uyan dostum uyan şu tatlı rüyadan... hadi keyfine bak inan bana aldanma öbür dünyaya hayatı yaşa korkma öbür dünyayı sorma hayatı yaşa!!
... | |
|
güLcan..~ ♥.•Admin•.♥
Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 28 Nerden : Napcan geLcen mi?
| Konu: Geri: Duman .. II Ptsi Tem. 06, 2009 6:46 pm | |
| | |
|
xTina'm ~ ♥.•Admin•.♥
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 28 Nerden : Napıcan ßizemi GeLicen xD
| Konu: Geri: Duman .. II Ptsi Tem. 06, 2009 9:24 pm | |
| | |
|
BlackStar * ♥.•Admin•.♥
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 30 Nerden : Saanee xD
| Konu: Geri: Duman .. II Salı Tem. 07, 2009 12:08 am | |
| | |
|