BlackStar * ♥.•Admin•.♥
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 30 Nerden : Saanee xD
| Konu: Duman .! <3 Paz Tem. 05, 2009 9:22 pm | |
| EN GUZEL GUNUM GECEM ..
kafadan attım salladım türkülerden de çaldım sahnelere çıkıp içtim oynadm ben gönülden inandım
şarkını seç gel benimle beraber bağıralım dalganı geç sen benimle
elini verdin sıkmadım boynundan sarıldım tekme tokat öne geçtin bıkmadın sen gönülden inandın
şarkını seç gel benimle beraber bağıralım dalganı geç sen benimle
en güzel günüm gecem sizinle bu nasıl sevgidir böyle en güzel günüm bu gece çalarım söylerim keyfe
... <3
YANLIZLIK PAYLASILMAZ ..
Uzak dur yakınıma Bu mesafe beni bozar Kimseler yanaşmasın Yalnızlık paylaşılmaz
Inceden hatırlarım O eski dostlukları Simdi herkes ayrı uçta Kaderini inkar eder
Kimi yerer kimi över Her biri ilgi bekler Aman abi bulaşılmaz Yalnızlık paylaşılmaz
herkesle kaynaşılmaz
Hiç mi yalnız kalmadın Su garip dünyada Ah o zaman anlarsın Yanlızlık paylaşılmaz
Bir şarap bi sigara Sonbahar koynumda Yalnızlığı kokluyorum Kurutulmuş yapraklarda Yağmur yemiş topraklarda ...
YUREKTEN ..
sevdim sandım sevildim sanırdım sonra uyandım sonunda ben anladım
ayrı kaldım ayıldım bayıldım sonra uyandım sonunda ben anladım
öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
aklım nerde kaçırdım seninle sorma ne halde sorulmaz bu kimseye ...
YAGMURUN SABAHINDA ..
Uyandım sensiz yağmurun sabahında yuvamız sessiz ayrılık sonrasında aşkımız son buldu yağmur sabahında ah nerden nereye geldik bu hallere ah geldik gözlere düştük ne hallere yürüdüm yalnız hüzünlü sokaklarda savruldum bahtsız ayrılık rüzgarında aşkımız son buldu yağmurun sabahında ah nerden nereye geldik bu hallere ah geldik gözlere düştük ne halller ...
SENIN GIBI ..
önümde bir karanlık yol benimle yürür müsün zemini meçhul bir yol yanımda yürür müsün
gönlümün aşk parçası kalbimi dinler misin ilahi bir aşktır bu şakayla karışmasın
benim derdim seninle kal yanımda böyle benim derdim seninle sorma sorma
hiç bir kimse anlamaz beni senin gibi hiç bir kimse inanmaz bana senin gibi hiç bir kimse karışmaz kana senin gibi
ruhumun ta dibinde raks eder senin sesin vurgun yemiş gönlüme ne eylesen nafile ...
SENDEN DAHA GUZEL ..
Kimseyi görmedim ben Senden daha güzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha özel Kimselere de bakmadım Aklımdan geçer Kimseyi tanımadım ben Senden daha güzel
Sana nerden rastladım Oldum derbeder Kendimi sana sakladım Senden daha güzel Kimseleri de takmadım Ölsem değişmem Kimseyi tanımadım ben Senden daha güzel ...
MANASI YOK
Akıldan geçen yolu kazmışlar Ben geçer miyim yok Ah bu diyarda kimi yakmışlar Haberin var mı koç
Saygıdan geçen yolu yakmışlar Ben geçer miyim yok Ah bu diyarda kimi asmışlar Haberin var mı koç
Solumdan geçen yolu asmışlar Ben geçer miyim yok Komşu toprağa kimi gömmüşler Haberin var mı koç
Manası yoktur yok Yok bu alemin Alası yoktur yok Yok bu gafletin
Gönülden geçen yolu gömmüşler Ben geçer miyim yok Ah bu diyarda kimi kesmişler Haberin var mı koç
Sanattan geçen yolu kesmişler Ben geçermiyim Karşı köprüden kimi atmışlar Haberin var mı koç
Manası yoktur yok Yok bu alemin Alası yoktur yok Yok bu gafletin ...
KOPRUALTI
denizler aştım geliyorum bilirsin derdim seninle yolumdan döndüm kopuyorum bilirsin derdim seninle
denizler aştım geliyorum ister eğlen benimle yüzünü bir görsem yeter yolumuz ayrı biliyorum ölmeden son bir defa belini kavrasam yeter
hadi gel bulusalim eski köprünün altinda kimseler görmesin mehtaba karsi uzanalim eski köprünün altinda kimseler bilmesin kimseler duymasin ...
HERSEYI YAK .!
Beni yak kendini yak herşeyi yak, Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak, İster öp-okşa İstersen öldrür. Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk... AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
Seni içime çektim,bir nefeste. Yüreğim tutuklu,göğsüm kafeste. Yanacağız ikimizde ateşte, Bir kıwılcım yeter hazırım baq, AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
Allah'ım,Allah'ım,ateşlere yürüyorum.. Allah'ım-acı ile,aşk ile büyüyorum...
Beni yor hasretinle,sevginle yor, Sewgisizlik ayrılıktan daha zor. Dilediğin kadar acıt canımı, Varlığında,yokluğunda yetmiyor... Varlığında yokluğunda yetmiyor...
Allah'ım,Allah'ım,ateşlere yürüyorum.. Allah'ım-acı ile,aşk ile büyüyorum... ... | |
|
güLcan..~ ♥.•Admin•.♥
Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 28 Nerden : Napcan geLcen mi?
| Konu: Geri: Duman .! <3 Ptsi Tem. 06, 2009 6:46 pm | |
| | |
|
xTina'm ~ ♥.•Admin•.♥
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 28 Nerden : Napıcan ßizemi GeLicen xD
| |
BlackStar * ♥.•Admin•.♥
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 30 Nerden : Saanee xD
| Konu: Geri: Duman .! <3 Salı Tem. 07, 2009 12:00 am | |
| onemlı dııl .. ewt aynen xD | |
|