lineage °°•.♥.•°Üye°•.♥.•°
| Konu: Komik Nickler Ptsi Tem. 06, 2009 9:26 pm | |
|
suursuz_manda poset_çay shitlembik çöp_kovasi kavanozdaki_adam Asiri_Yakisikli Kedimi _7_m Bal10cuk Endoplazmikredikulum yesil_ninca (nami diger= uçan depik) Manyetik Karpuz Digital Portakal Kanatli Orkid Takmis Örgüçsüz Deve Kumsalda_Koshan_Beyaz_Benekli_Kopek küresellestirebildiklerimizdenmisiniz_yoksa_kürese llestiremediklerimizden_mi? SeVisKeN_Chat_ManYaQi bögüren_kertenkele AmasYaLEE Sonunda_Tezkereyi_Aldim ZiçiRTmA KerTeMEyeN_KeLe KörtiK Baymakli_Dondurma debelenen hamam böcei devlet _bize_yardim_etsin üzüm_yerken_boguluyodum ortaya_yanarli_dönerli_bisheyler erkek_adam_nick_mick_anlamaz anne_yemekte_ne var istedigimiz_sorudan_baslayabilirmiyiz sersem_kertenkele karamurat_benim_hayir_benim essek_gozlu_sevgilim pilipis_marka_televizyon incitmiycem BokatasatmasicraR kedi_yiyen_satanist_fare arabenibensibel HeY____KeL koprudenoncekisoncikis bisurusoruunlemi evlenbenimle OsurugaGuleninOsurukKadarAkliYoktur Sev_Beni_Seveyim_Seni Herbokolog Nick_mick_yok Nickimi_Kaybettim Nicksiz Hasnicktir ZincirlemeIsimTamlamasi Kafayi_yemis_dusler bi de chuQ var.. kisayiz ya ondan aysecigin_alpellaya_doydugu_an hepööleolurzaten ankaraliyim_disaridanda_kabul_23m salatanin_icindeki_böcük atla gel inleyen beygir oramakomaburamako teyyarrrrrr cenay1pettin... zamazingo fatrix.... suni tenefüs en_harbi_erkek yahavlevelaguvvetillabillaazim Durbunsuz_Kemal Mahmud_abey Kac_Lan_Kac Eceline_Susamis_Cilgin_Counter Biçagimi_Unuttum Gidikla_Beni _Vuramadi_ki_Vuramadi_ki Kil TüyYün Holding 2004 Eceli_gelen_Terorist_Dust_Duvarina Isermis Kirmanco_ Kiss_my_awp Tabana_Kuvvet MuzunIcindeAfrikadanGelenBocek Canak_comlek_patladi Biber_Dolmasi Bi_Bakip_Cikicam DamsizDaGirebilenAdam Balaban_Yanbakan abbas zamansiz zücvettin kadir isterse bülük bas hayvan missipipi burnumdan akan düsler ayak parmaklarim 30 cm.... iktidarsiz bereket tanrisi iki kivi bi muz..... darvinizkim PaPua_YeNi_GiNeDeN_aDaM_CiKMaZ di_mi_john felan_diil_falan hocanizkim essegins2 okeyin_aranan_dorduncusu sokratesla "1000 atli akinlarda sen olmayan cocuk" can_cekisen_sanat muzbaligi kolonyali_mendil yelyepelek_yelken_kurek t_cetveli susayaci beyaz_itli_prens pipisipis chamyarmasi topal_solucan portakalli ördek varla_yok_arasi aydan_gelen_saybork kukuletali adam evi_su basti_bende_kactim durdur_bu_nikahi_memur_bey tefalniyebenidüsünmüo evli_ama_gozu_disarda ucan_imam_takla_atiyor aman_tirtil_ver_de_kur_tul cekyat tüküren_anne paytakpaytakkosankoala kokanayak veresiyeteklifetmeyiniz cekilin_ben_doktorum nicktirgit gobek_pamugu eti_cicibebe capkin_kuru_fasulye minimetrolumetropol asetilenasitinasetilmeyeni ayazda_kalmis_bekci_pipisi kertemeyenkebelek hadiyavrumkenick türkiyenin_gururu bensibernetikorganizmagordum mülayim gergedan kolboregi dove7guntesti azerovadagezer uçan teneke ve saz arkadaslari alikopter satanistkatilikedi ankara_metrosunda_sevdim_sevildim nickname_ne_demek agresif_örümcek_adnan pezev_engin terler_beynime_siçradi gofrettin sevsohpetisazlaveniyazla amudakalkipelçirpankaplumbaga bizimkisi_mantik_izdivaci toyga'r'us piss_miggy tavuktüyünealerjisiolancivciv koyun_kopyasi tamtesekkulluhastanedendeliraporu omermemeemer verenköyün_kavalcisi q-chük emmemememi penis_akkaya bahtsizspermramazan Vurucu tim >Kertenkelebek >Durdur_bu_nikahı_memur_bey >Bakkalgazi >Yarasaboku >Werder_veremem >Eşleşemeyen_homolog_kromozom >Nükleer_başlıklı_kız >Tutşunun_ucunu_döşeyelim_abi >Tatminatör >Sokemon >Hayvanuskas >Kamyoncunun vitesi >Fuckulteli >şuursuz_manda >poşet_çay >hem_kel_hem_fodul >shitlembik >çöp_kovası >kara_murat_fatihin_fedaisi >stesli_porsuk >internettin_hoca >keten_prenses (pamuk prensesin teyze kızı) >gebere_jackson >ağlaya_jackson >şipidik_şipidik_yüzen_kurbaa >kavanozdaki_adam hot_a_siz_cool_olmaz te5ir
Domates_Salca_O_ne_bicim_Kalca TaBuTTa_MeLeMeN_YaPaN_HoCa Komunist_Imam ezan_bilmeyen_imam katalitik_soba TutKeLinPerceminden biroturusta1kuzu7m topal_sinek dedemde_Chat_yapardi s2Ci_mayk sahuragelmelemenvarekmekyok yumurtali_kiyma_tatlisi bosunasaymayirmiharf HAGİWHAT FiLe_KaN_VeREN_KaRINCa ^^KASLI_-ERKEK^^ i_run_each_teen_Me sanalizasyonfaresi Batti_fishing_yan_Going Bunicktamyirmiharfli
| |
|
xTina'm ~ ♥.•Admin•.♥
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 28 Nerden : Napıcan ßizemi GeLicen xD
| Konu: Geri: Komik Nickler Ptsi Tem. 06, 2009 9:32 pm | |
| REKLAM WERMEK YASAKTIR !.. ONUN İÇİN REKLAM YERLERİ SİLİNDİ .. KONU İÇİN TEŞEKKÜRLER !.. | |
|
Esveterqam .♥.•°Moderatör°•.♥.
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 05/07/09 Yaş : 28 Nerden : C/Proqram Files/Msnmsgr.exe
| |
| Konu: Geri: Komik Nickler Ptsi Tem. 06, 2009 10:07 pm | |
| Saçma.... Büyük Forumlarda Ve Diğer Kalitesi Yüksek Yerlerde Alıntı Yaptıgın Yeri Yazmak Serbesttir,Hatta Bazı Forumlarda Alıntı Yaptığın Yeri Yazmak Zorunludur...Buna Reklam Denmez,Herhalde Siz Başka Forumların Kurallarını Kopyala Yapıştır Yaparak Kurallarınızı Oluşturdunuz..Reklam Demek Herhangi Bir Site İçin Özel Başlık Açıp Üye Olunmasının İstenmesidir...Ben Forumunuzu Kaliteli Sandığım İçin Üye Oldum Ama Tavırlarınızdan Kaliteniz Anlaşılıyor; Bir Forumun Admini İmzasına Forum Düzenini Bozucak Büyüklükte İmza Koyuyorsa Bir Forumun Admini ''VERMEK'' Diyeceğine ''Wermek'' Diyorsa Bir Forumun Admini Kendi Forumunun Kurallarını Bile Yanlış Anlıyorsa
SAYGILARIMLA LİNEAGE...
En son lineage tarafından Ptsi Tem. 06, 2009 10:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
xTina'm ~ ♥.•Admin•.♥
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 28 Nerden : Napıcan ßizemi GeLicen xD
| Konu: Geri: Komik Nickler Ptsi Tem. 06, 2009 10:13 pm | |
| O senin kendi görüşün BERK ! KaLitesiz site görmek istiosan bazı sitelere bakman yeterli YanLış anLama sizin sitenize bişi demiorum site gayet güzel ama orda kaLitesiz bi kişi Olduğu kesin ESKİ ARKADAŞIMSIN DİYE pek bişi demiorum ! | |
|
| Konu: Geri: Komik Nickler Ptsi Tem. 06, 2009 10:18 pm | |
| Evet O Sitede Kalitesiz Bir Kişi Oldugu Kesin;) Neyse...Konuyu Kapatallım | |
|
Esveterqam .♥.•°Moderatör°•.♥.
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 05/07/09 Yaş : 28 Nerden : C/Proqram Files/Msnmsgr.exe
| Konu: Geri: Komik Nickler Ptsi Tem. 06, 2009 10:30 pm | |
| BENCEDE TARTIŞMANIZI DIŞARDA YAPIN KONU LOCKED | |
|